Sagafilosofi

Tanken bak denne spillgruppen: Er å bygge opp en rammehistorie og et karaktergalleri av litt kvalitet i form av “kos”, sjarm og farge. Målet blir så å ha et veletablert galleri av karakterer og ta av som man både kjenner og har lyst til å spille, slik at når rollespillabstinensene blir for sterke så kan man lage eventyr der disse karakterene blir brukt.

I tillegg så er Ars Magica designet slik at spillere som setter pris på å dyrke frem og avansere sine karakterer innenfor et forutsigbart system skal få fullt utløp for gleden ved dette, og slike ting skal foregå på en transparent måte som er synlig for alle, med muligheter for bokettersyn. Spillere som ikke i så stor grad interesserer seg for dette, kan “outsoruce” den jobben til dem som syntes slikt er gøy.

  • Det skal være en “low-powered” Saga (for Ars Magica å være), karakterene skal måtte ha jobbet for de ressurser og den makt som de besitter.
  • Seier for karakterene skal ikke føles å være gratis, eventyr og kamp skal kunne gå begge veier.
  • Det er ønskelig at kovanentet arbeider sammen til en viss grad. Intriger mellom spillere trenger ikke å være utelukket, men det skal heller ikke være påkrevd.
  • Det er valgt et norrønt tema på sagaen, som er ment å være en slags inspirasjon og lærekilde til å erverve mer kunnskap om den norske vikingtiden og middelalderens hsitorie og mytologi,.

Sagafilosofi

Ars Norsica Nightowl82